[blockHead]
Case Study Book

Case Study Book


Näe kuinka olemme onnistuneet auttammaan asiakkaitamme menestymään.

Lataa PDF »

[DisplayNone]

Profiles International on ihmisten suorituskyvyn ja tuottavuuden asiantuntija joka palvelee kaiken tyyppisiä organisaatioita tekemään parempia päätöksiä Henkilöstöhallinnon alueella.

Me tarjoamme innovatiivisia arviointityökaluja käytettäväksi työpsykologisessa päätöksenteossa. Bud Haney ja Jim Sirbasku perustivat yhtiön jonka pääkonttori on Yhdysvalloissa vuonna 1991. Profiles International, LLC. on yksi vuonna 1992 perustetun Association of Test Publisher perustajista ja noudattaa mm seuraavien järjestöjen suosituksia ja suuntaviivoja:

    • - The British Psychological Society
    • - European Federation of Psychologists' Association
    • - American Psychological Association
    • - International Test Commission

Toimintamme perustuu korkeaan moraalin, luotettavuuteen, kunnioitukseen ja avoimuuteen yhteistyössä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Arvoihimme perustuen pyrimme joka päiväisessä työssämme antaumuksella ymmärtämään ja vastaamaan asiakkaittemme ja kumppaniemme tarpeisiin ja odotuksiin.

Profiles International, LLC on osa John Wiley & Sons, Inc yhtymää ja sen Workplace Learning Solutions divisioonaa.

Profiles on edustettuna 125 maassa ja meillä on lähes 50.000 organisaatiota asiakkaana. Arviointejamme on 32 eri kielellä. Profiles on luonnollinen valinta, sekä silloin kuin toiminta on pientä ja paikallista että silloin kuin se on suurta ja globaalia - me olemme nimittäin molempia. Jos haluat saada yhteyden Profiles:iin muissa maissa, se onnistuu meidän kauttamme. Lisää tietoa Profilesin toiminnasta maailmalla löytyy osoitteessa www.profilesinternational.com

Profiles toimii pääsääntöisesti yhteistyössä Business kumppaneiden kanssa. Kumppaneita meillä on maailmalla noin 2000 joista Pohjoismaissa noin 40. Kaikki Profiles kumppanit ovat auktorisoituja ja he osaavat tuotteemme läpikotaisin. Tämän lisäksi heillä on HR-alueen laaja-alaista osaamista. He pystyvät tarjoamaan neuvoja ja apua - riippumatta siitä onko kyseessä esimiesvalmennus, rekrytointi, henkilöarviointi, tiimivalmennus tai joku muu HR alue.

Yhteistyössä kumppanimme kanssa sinun ei tarvitse olla auktorisoitu.

Voit täysin varauksitta ottaa yhteyttä kumppaniimme tai suoraan Profiles:iin.

Jos itse olet kiinnostunut Profiles kumppanuudesta, lue tästä lisää tai ota yhteyttä meihin.