[DisplayNone]

Me toimimme Suomessa tiiviissä yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Kaikki Profiles kumppanit ovat auktorisoituja ja he osaavat tuotteemme läpikotaisin. Tämän lisäksi heillä on HR-alueen laaja-alaista osaamista. He pystyvät tarjoamaan neuvoja ja apua - riippumatta siitä onko kyseessä esimiesvalmennus, rekrytointi, henkilöarviointi, tiimivalmennus tai joku muu HR alue. Yhteistyössä kumppanimme kanssa sinun ei tarvitse olla auktorisoitu käyttääksesi työkalujamme.


Voit täysin varauksitta ottaa yhteyttä kumppaniimme tai suoraan Profiles:iin.

Jos itse olet kiinnostunut Profiles kumppanuudesta voit ottaa yhteyttä meihin.


Kumppanimme Suomessa

Adeptus Partners Oy - Helsinki


ADEPTUS ON MYYNTIVOIMATALO
Sloganimme "myyntiä kaupan" tiivistää tarjontamme ydinajatuksen: kaikki tuotteemme ja palvelumme on kehitetty tuomaan asiakkaillemme lisää myyntiä, aktivoimaan kauppaa ja synnyttämään uusia asiakaskontakteja.

Onko tavoitteesi kasvattaa myyntiorganisaatiosi saavuttamien kontaktien määrää?
Tarjoamme tueksesi kansainvälisesti tunnustetun myyntiesteiden raivausohjelman, jonka läpikäyminen nostaa merkittävästi myyjän kontaktointimääriä sekä tekee myyjän työstä miellyttävämpää ja motivoivampaa.

Mistä löytää hyviä myyjiä, jotka pääsevät nopeasti lentoon?
Adeptus Agent palvelu on suunniteltu vastaamaan tähän kysymykseen. Etsimme sinulle sopivan myyjän. Kaikille kauttamme asiakkaalle siirtyville myyjille on rakennettu henkilökohtainen myyntivalmennuspolku onnistumisen takuuksi.

Myyntiprosessien ja syntyneiden asiakkuuksien hallinnalla on merkittävä rooli tuloksellisuuden synnyttämisessä. Kauttamme saat kaiken osaamisen, mitä tarvitset myynnin ja asiakkuuksien hallintaan sekä CRM tehokkaaseen hyödyntämiseen

Kaikki mitä teemme tähtää siis sinun myyntisi kasvattamiseen. Yksinkertaisesti: me myymme sinulle lisää myyntiä.

adeptus
www.adeptus.fiEvecon Trainers Oy - Seinäjoki


Ydinosaamistamme ovat:
· mukaansa ottava ja osallistava toiminta asiakasorganisaatioissa
· konkreettinen ja toiminnallistava tapa toimia
· todentava ja tuloksia tuottava toteutusprosessi

Toimimme asiakasorganisaatioillemme mm. valmentajina, konsultteina, sparraajina ja avainhenkilöiden rekrytoijina. Asiakkaalle palvelujemme käyttö on aina investointi. Siksi tehtävämme on toimia ihmisissä olevan potentiaalin vapauttavana työkaluna. Tätä työtä olemme tehneet lukuisissa asiakasorganisaatioissa jo vuodesta 2002 lähtien.

Rekrytointi = tuloksentekoprosessi ja alusta alkaen
Avoin haku tai suorahaku, niin suunnitteluun ei koskaan käytetä liikaa aikaa Oikealla asenteella ja yhteistyötaidoilla varustettu henkilö tuottaa yrityksellenne varmasti enemmän. Pätevin hakija saattaa olla huonoin valinta, ja siksi pitää tietää mitä haetaan ja mitä ollaan saamassa. Rekrytointi ei saa päättyä työsopimuksen tekoon, ja siksi pitää olla eväät valmiina saatella valittu uudessa ympäristössä tuloksentekijän tielle.

evecon
www.evecon.comVPFuture Oy - Lempäälä


VPFuture on Vesa Peltosen perustama henkilöstönkehittämiseen keskittynyt liikkeenjohdon konsultointiyritys. Yritysten henkilöstövalmennukset hän on aloittanut vuonna 1994.

VPFuturen tavoitteena on edistää asiakasyritystensä tuottavuutta henkilöstön kehittämisen eri keinoin. Toiminnan tuloksellisuus perustuu monessa toimeksiannossa projektikohtaiseen yhteistyöverkostoon, jolla taataan toimeksiantajan tarpeisiin paras ja laadukkain toteuttajakokonaisuus.

vpf
www.vpfuture.fiMMC Modern Management Concept Oy - Espoo


MMC:n päätyötä on rakentaa suorituskykyisiä organisaatioita. Tämä tapahtuu työskentelemällä käytännönläheisesti sekä yritysjohdon että koko muun henkilöstön kanssa. Toiminnan perustana on pitkä kokemus muutosprosesseista sekä tarvittava määrä liikkeenjohdon teoriaosaamista. Projekteja parhaiten kuvaavia ilmaisuja ovat todellisiin tilanteisiin perustuvat kehitysohjelmat, konkreettiset toiminnan parannusehdotukset sekä hallittu muutosprojektin johtaminen.

MMC toiminta on johtamisen kehittämistä, asiakkuuden kehittämistä sekä toimintatapojen kehittämistä ja heidän asiakkaitaan ovat pienet, keskisuuret ja suuret suomalaiset sekä kansainväliset yritykset.

MMC on myös ITC World Solutions –konsulttiverkoston Suomen edustaja. Verkostolla on konsultteja 30 maassa.

mmc
www.mmc.fiISG Finland Oy - A Career Partners International Firm - Espoo

ISG Group toimii lähes kaikkialla Euroopassa.Yritys tarjoaa suuren valikoiman erilaisia henkilöstöpalveluita: Rekrytointi, Henkilöarvioinnit, Henkilöstövuokraus, Henkilöstön koulutus ja yksilöcoaching, Outplacement, Executive search - ylemmän johdon täsmähaku- ja rekrytointipalvelut.

Emoyritys, ISG Personalmanagement Group, perustettiin vuonna 1999. Nykyisin yrityksellä on sisaryrityksiä yli 45 kaupungissa ja yli 540 työntekijää. ISG on alallaan Itävallan suurin ja yksi Itä- ja Keski-Euroopan johtavista konsultointiyrityksistä. ISG Group omistaa ISG Finland Oy:stä 15 %. Loput yrityksen osakkeista omistaa sen toimiva johto sekä joukko yksityishenkilöitä.

Vuoden 2014 alusta ISG Finland Oy:stä tuli yksi yhdysvaltalaisen Career Partners Internationalin omistajista. Career Partners International tarjoaa arviointi-, talent management-, outplacement- ja henkilöstön kehityspalveluita maailmanlaajuisesti. Career Partners Internationalin palveluksessa on yli 1600 työntekijää yli 220 toimipisteessä yli 45 maassa. Yhtiö on perustettu jo vuonna 1987, ja yli miljoona henkilöä on jo käynyt läpi sen kehitysohjelmia.

isg
www.isg.com/en/isg-finland.html

www.cpiworld.comSenda Oy - LahtiSenda Oy on johtamisen, valmentamisen ja hyvinvoinnin edistämisen asiantuntija, joka toteuttaa työelämän kehittämisprojekteja itsenäisesti sekä verkostonsa avulla yksityisellä ja julkisella sektorilla.

Johtaminen on organisaation ydinosaamista ja tärkeimpiä resursseja. Fil.tri Jouko Arvosen tekemän tutkimuksen mukaan jopa 40% organisaation toiminnan laadusta, tehokkuudesta ja henkilöstön hyvinvoinnista selittyy hyvällä johtamisella - ja sitä voidaan aina kehittää.

Työntekijät odottavat ja vaativat usein esimiehiltään paljon, mutta liian usein jää huomiotta, että myös esimiehillä on oikeus hyviin alaisiin. Johtamistaitojen rinnalle nostetaankin nykyisin myös alaistaidot ja niitäkin voidaan kehittää.

Parhaimmillaan päivittäistoiminta on johdon ja henkilöstön vuorovaikutteista toimintaa, jossa jokaista työntekijää kannustetaan itsensä kehittämiseen ja vastuunottamiseen jaetun vision - yhteisen menestystarinan luomisessa

www.senda.fiAhaa Vision Oy - Oulu


Ahaa Vision kehittää yritysten ja organisaatioiden tuloksentekovalmiuksia henkilöstölähtöisesti. Monipuolisen osaamisemme ja työkalujemme avulla kykenemme rakentamaan asiakaskohtaisia ratkaisuja niin pienille kuin suuremmillekin työyhteisöille. Olemme toteuttaneet useita työelämän kehittämisohjelmia, joissa on luotu uusia toimintamalleja henkilöstön ja esimiesten käyttöön. Työkalupakistamme löytyy myös kyselyitä, kartoituksia, henkilöstöjohtamisen konsultointia sekä valmennuksia.

ahaa
www.ahaavision.comGroup Mifo Oy - Espoo


Toiminta, organisaatioiden ja henkilöstön kehittäminen, pohjautuu monilta osin tutkimukseen perustuvien Profiles henkilöarvio työkalujen hyödyntämiseen.

mifo
www.myyntimifo.com

Spara Spara Spara